תפריט ניווט מהיר
    Add a header to begin generating the table of contents
    Scroll to Top

    תהליך אפיון של חנות וירטואלית

    כדי לדעת עם מי אתם יוצאים, בדרך כלל אתם “ממפים” את תכונות האישיות שלו לטוב ולרע, את הצרכים המיוחדים לו, את הציפיות שלו (תוך בדיקה אם יש התאמה), את הנראות והכוונות, הניואנסים הקטנים… זה בדיוק מה שאנחנו עושים בפגישות אפיון והקמה כחלק מתהליך בניית חנות וירטואלית.

    זהו שלב היכרות בו אנחנו מכירים אתכם ואתם אותנו. זה בדיוק השלב לשפוך הכל: כל הרצונות, הציפיות, המחשבות, התקוות, איך זה אמור להיראות לדעתכם ואיך אסור שזה ייראה לדעתכם. שלב האפיון וההקמה הוא השלב האקוטי ביותר בתהליך. למרות שרבים מייחסים לו חשיבות מופחתת, אנחנו מבינים שמדובר בשלב הכי חשוב בתהליך.

    פגישת פתיחת חנות אינטרנטית מאפשרת לכל אחד מהצדדים להכיר את הצד השני כבר בהתחלה. בפגישה משתתפים אנשי הצוות שילוו את תהליך בניית האתר ויקחו חלק חשוב בהקמה יחד אתכם. בפגישה משתתפים הלקוח, מנהל ההקמה, מנהל הפרויקט, המעצבים, המתכנתים של AGHAI, המקדמים וכל מי שאחראי על בניית החנות המושלמת עבורכם.

    מנהל הפרויקט ילווה אתכם בהקמת האתר מההתחלה ועד הסוף, ויחד עם המעצבת תוכלו להחליט יחד על השפה העיצובית, על הסלוגנים העיקריים ועל התאמת העיצוב לקהלי היעד הרלוונטיים. יחד נבין איך האתר שלכם הולך להיראות, מה הם המאפיינים הכי חשובים שיהיו בו, מה הם הזמנים הנדרשים לביצוע ואיך ייראה היעד הסופי. כל אלו מהווים את ההשראה לפגישה הראשונה שלנו.

    השלבים הבאים בתהליך בניית החנות

    ממהר? השאר פרטים ונתקשר!

    חנות וירטואלית נשארת פתוחה 24/7 גם כשהכל סגור! עדיין אין לך חנות אינטרנטית?
    הצטרף לאלפי לקוחות מרוצים ⭐⭐⭐⭐⭐ ציון 5 בשביעות רצון לקוחותינו בגוגל!

    או לחץ מטה והתקשר אלינו​